Advertisement

Σεισμοσ Κινα / ΚΟΣΜΟΣ - Ysterografo News - Ισχυρός σεισμός στην κίνα που αφήνει νεκρούς και τραυματίες.

Σεισμοσ Κινα / ΚΟΣΜΟΣ - Ysterografo News - Ισχυρός σεισμός στην κίνα που αφήνει νεκρούς και τραυματίες.. Εμβολιάζει κατά μέσο όρο 20 εκατ. Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να βρουν επιζώντες στα συντρίμμια. Ο πιο θανατηφόρος σεισμός στην ιστορία συνέβη το 1556 στο σαανσί της κίνας, με εκτιμώμενο αριθμό θανάτων 830.000. Σεισμική δόνηση 6,5 βαθμών στην σετσουάν.

Όπως αναφέρεται, κίνα και ρωσία έχουν σκοπό να κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την πρόσδεση των κράτους των σκοπίων στο νατοϊκό στρατόπεδο. Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να βρουν επιζώντες στα συντρίμμια. Συνεχίζει το ταξίδι του το κοπάδι των άγριων ελεφάντων στην κίνα. Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. Το άρθρο σεισμοσ κινα σημερα εμφανίστηκε πρώτα στο εκκλησια online.

Κορονοϊός: Στεροειδές μειώνει τον κίνδυνο θανάτου των ασθενών
Κορονοϊός: Στεροειδές μειώνει τον κίνδυνο θανάτου των ασθενών from www.newsit.gr
Οι ποινές που προβλέπει ο ποινικός κώδικας για τα εγκλήματα του πιλότου. Παρακολούθηση της σεισμικότητας σε πραγματικό χρόνο. Συνεχίζει το ταξίδι του το κοπάδι των άγριων ελεφάντων στην κίνα. Σεισμική δόνηση 6,5 βαθμών στην σετσουάν. Ισχυρός σεισμός στην κίνα που αφήνει νεκρούς και τραυματίες. Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να βρουν επιζώντες στα συντρίμμια. Όλες οι ειδήσεις για σεισμό στην αθήνα και όλη την ελλάδα live. Ο μητροπολίτης επικαλείται συνδυαστικά πληροφορίες και αποκαλύψεις κεκοιμημένων ήδη αγίων.

Σεισμός μεγέθους 7,3 βαθμών έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας σήμερα, νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα.

Ισχυρότατος σεισμός σημειώθηκε στη δυτική κίνα, στην επαρχία σιτσουάν. Έτσι, το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών. Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 134 τραυματίστηκαν όταν ισχυρός σεισμός 6 βαθμών έπληξε την επαρχία σετσουάν της νοτιοδυτικής κίνας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τον. Μια σεισμική δόνηση 6,3 βαθμών έπληξε σήμερα μια περιοχή της νότιας κίνας κοντά στα σύνορα με την ινδία, ανακοίνωσε το γεωλογικό. Μια πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση που είχε πλήξει το 2008 την επαρχία σετσουάν στοίχισε τη ζωή σε σχεδόν. Την ίδια ώρα, ένας δεύτερος ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στη βορειοδυτική κίνα και συγκεκριμένα στην απομακρυσμένη περιφέρεια σινζιάνγκ. Τρεις νεκροί και 27 τραυματίες από τον σεισμό στην επαρχία γιουνάν. Φόβους για τουλάχιστον 100 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες εξέφρασε η κινεζική κυβέρνηση μετά το σεισμό των 7 βαθμών που συγκλόνισε σήμερα τη νοτιοδυτική κίνα. Φονικός σεισμός 6 ρίχτερ συγκλόνισε την κίνα (pics&vid). Μάθετε που έκανε σεισμό σήμερα. Όλες οι ειδήσεις για σεισμό στην αθήνα και όλη την ελλάδα live. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας σεισμικής δόνησης 5,4 βαθμών που έπληξε χθες τη νοτιοδυτική επαρχία σετσουάν της κίνας, γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές σήμερα. Αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό στην κίνα (pics&vid).

Τρεις νεκροί και 27 τραυματίες από τον σεισμό στην επαρχία γιουνάν. Πούτιν ο οποίος επίπληξε δημοσίως ρωσικά μμε για την στάση τους και την κριτική τους εναντίον του μπάιντεν! Ισχυρός σεισμός στην κίνα που αφήνει νεκρούς και τραυματίες. Μάθετε που έκανε σεισμό σήμερα. Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε σήμερα τη νότια κίνα (αργά το βράδυ της δευτέρας, τοπική ώρα), με τις πληροφορίες για θύματα να είναι ακόμα.

ΚΟΣΜΟΣ - Ysterografo News
ΚΟΣΜΟΣ - Ysterografo News from ysterografonews.gr
Σεισμική δόνηση 5,6 ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή γινγκτζιάνγκ της το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας, ανακοίνωσε ότι το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στο. Οι ποινές που προβλέπει ο ποινικός κώδικας για τα εγκλήματα του πιλότου. 13 νεκροί και ζημιές σε πάνω από 20.000 σπίτια από τα 6 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε σήμερα τη νότια κίνα (αργά το βράδυ της δευτέρας, τοπική ώρα), με τις πληροφορίες για θύματα να είναι ακόμα. Το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για ισχυρούς σεισμούς που είναι εγκατεστημένο στη γιμπίν ήχησε μόλις 10. Σάββατο, 22 μαΐου 2021 01:46. Η νοτιοδυτική κίνα πλήττεται συχνά από ισχυρούς σεισμούς. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα.

Μάλιστα ιδιαίτερη έμφαση δίνουν στα λεγόμενα του β.

Ο σεισμός ήταν ο τρίτος ισχυρότερος σεισμός που καταγράφηκε από το 1900. Σεισμός 6,4 βαθμών που έπληξε χθες την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας, προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων και. Οι ποινές που προβλέπει ο ποινικός κώδικας για τα εγκλήματα του πιλότου. Παρακολούθηση της σεισμικότητας σε πραγματικό χρόνο. Σεισμική δόνηση 5,6 ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή γινγκτζιάνγκ της το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας, ανακοίνωσε ότι το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στο. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας σεισμικής δόνησης 5,4 βαθμών που έπληξε χθες τη νοτιοδυτική επαρχία σετσουάν της κίνας, γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές σήμερα. Σεισμική δόνηση 6,5 βαθμών στην σετσουάν. Η νοτιοδυτική κίνα πλήττεται συχνά από ισχυρούς σεισμούς. Η τουρκία θα συντριβεί από την ρωσία αρχικά με την ανοχή αν όχι την άδεια του νατο και της κίνας. Το άρθρο σεισμοσ κινα σημερα εμφανίστηκε πρώτα στο εκκλησια online. Η δόνηση ήταν μεγέθους 6 βαθμών και έπληξε την επαρχία του σετσουάν, όπου καταστράφηκαν 10.000 κατοικίες. 13 νεκροί και ζημιές σε πάνω από 20.000 σπίτια από τα 6 ρίχτερ. Όπως αναφέρεται, κίνα και ρωσία έχουν σκοπό να κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την πρόσδεση των κράτους των σκοπίων στο νατοϊκό στρατόπεδο.

Μάθετε που έκανε σεισμό σήμερα. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα. Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να βρουν επιζώντες στα συντρίμμια. Όπως αναφέρεται, κίνα και ρωσία έχουν σκοπό να κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την πρόσδεση των κράτους των σκοπίων στο νατοϊκό στρατόπεδο. Η νοτιοδυτική κίνα πλήττεται συχνά από ισχυρούς σεισμούς.

Βίντεο - τρόμος από την Κίνα! Είναι δράκος αυτό το πλάσμα;
Βίντεο - τρόμος από την Κίνα! Είναι δράκος αυτό το πλάσμα; from www.newsit.gr
Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. Όπως αναφέρεται, κίνα και ρωσία έχουν σκοπό να κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την πρόσδεση των κράτους των σκοπίων στο νατοϊκό στρατόπεδο. Ο πρόεδρος της κίνας σι τζινγκπίν και ο πρωθυπουργός λι κετσιάνγκ ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να καταβληθούν οι ύπατες προσπάθειες για να διασωθούν τα θύματα του σεισμού και να περιορισθεί. Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε σήμερα τη νότια κίνα (αργά το βράδυ της δευτέρας, τοπική ώρα), με τις πληροφορίες για θύματα να είναι ακόμα. Όλες οι ειδήσεις για σεισμό στην αθήνα και όλη την ελλάδα live. Οι ποινές που προβλέπει ο ποινικός κώδικας για τα εγκλήματα του πιλότου. Η δόνηση ήταν μεγέθους 6 βαθμών και έπληξε την επαρχία του σετσουάν, όπου καταστράφηκαν 10.000 κατοικίες. Μια σεισμική δόνηση 6,3 βαθμών έπληξε σήμερα μια περιοχή της νότιας κίνας κοντά στα σύνορα με την ινδία, ανακοίνωσε το γεωλογικό.

Σάββατο, 22 μαΐου 2021 01:46.

Ο πιο θανατηφόρος σεισμός στην ιστορία συνέβη το 1556 στο σαανσί της κίνας, με εκτιμώμενο αριθμό θανάτων 830.000. Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε σήμερα τη νότια κίνα (αργά το βράδυ της δευτέρας, τοπική ώρα), με τις πληροφορίες για θύματα να είναι ακόμα. Αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό στην κίνα (pics&vid). Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. Ο σεισμός ήταν ο τρίτος ισχυρότερος σεισμός που καταγράφηκε από το 1900. Σεισμική δόνηση 6,5 βαθμών στην σετσουάν. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας σεισμικής δόνησης 5,4 βαθμών που έπληξε τη νοτιοδυτική επαρχία σετσουάν. Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να βρουν επιζώντες στα συντρίμμια. Η νοτιοδυτική κίνα πλήττεται συχνά από ισχυρούς σεισμούς. Ισχυρός σεισμός στην κίνα που αφήνει νεκρούς και τραυματίες. Συνεχίζει το ταξίδι του το κοπάδι των άγριων ελεφάντων στην κίνα. Το άρθρο σεισμοσ κινα σημερα εμφανίστηκε πρώτα στο εκκλησια online.

Φόβους για τουλάχιστον 100 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες εξέφρασε η κινεζική κυβέρνηση μετά το σεισμό των 7 βαθμών που συγκλόνισε σήμερα τη νοτιοδυτική κίνα σεισμοσ. Ο πρόεδρος της κίνας σι τζινγκπίν και ο πρωθυπουργός λι κετσιάνγκ ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να καταβληθούν οι ύπατες προσπάθειες για να διασωθούν τα θύματα του σεισμού και να περιορισθεί.

Posting Komentar

0 Komentar